21 Φεβρουαρίου 2019

Να δοθεί το οικόπεδο της Περιφέρειας για να γίνει το Μουσικό Σχολείο η το κολυμβητήριο.


Στη χθεσινή Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (20/2) και στα πλαίσια της συζήτησης του ετήσιου προγράμματος έργων, ο επικεφαλής της Παράταξης ΙΣΧΥΡΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ Νάσος Γιακαλής , πρότεινε, το οικόπεδο που αγοράστηκε για την δημιουργία διοικητηρίου - εκθεσιακού κέντρου, να χρησιμοποιηθεί  για να γίνει είτε  μουσικό σχολείο είτε  κολυμβητήριο. Αναπτύσσοντας ο κ. Γιακαλής τη πρότασή του είπε "έχουμε ένα οικόπεδο γύρω στα 75 στρ. για το οποίο η  Περιφερειακή Αρχή δεν έχει προβεί σε καμιά ενέργεια αξιοποίησης του. Γιατί να μη παραχωρηθεί ο χώρος για να γίνει το Μουσικό Σχολείο η το Κολυμβητήριο;" . Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη στασιμότητα που παρατηρείται γύρω από την αξιοποίηση των  Λουτρών στη Λουτρόπολη Θερμής και του "ΣΑΡΛΙΤΣΑ".

Στη ίδια συζήτηση  Περιφερειακός Σύμβουλος Βερβέρης Ηρακλής αναφέρθηκε στο Αρχοντικό Γεωργιάδη , το οποίο αν και καθιερώθηκε σαν χώρος πολιτισμού και   έχει αφεθεί στη τύχη του.
"Στα πέντε χρόνια της θητείας έπρεπε τουλάχιστον να έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες" είπε απευθυνόμενος στη κ. Περιφερειάρχη.

Χωρίς πρόνοια για τον ντόπιο πληθυσμό.

Στο τελευταία συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας αναδείχτηκαν  δυο (2) σοβαρά προβλήματα που  δημιουργούν σοβαρές α...