14 Μαρτίου 2019

Προσπάθεια να διασωθεί η κ. Καλογήρου


Ο κ. Μητσοτάκης, συγκέντρωσε τα στελέχη του Βορείου Αιγαίου  στη Μυτιλήνη,  για να τονίσει την βαρύτητα που θα έχει το εκλογικό αποτελέσματα της περιφέρειας, δεδομένου ότι η Ν.Δ. έχει επιλέξει να πολιτικοποιήσει αυτές  τις εκλογές. Προσδοκά ένα θετικό αποτέλεσμα, πιστεύοντας ότι αυτό  θα αποτελέσει πρόκριμα για τις επόμενες Εθνικές Εκλογές. Η παρουσία όμως ενός αντάρτικου ψηφοδελτίου, στον ίδιο πολιτικό χώρο,  διχάζει την εκλογική βάση του κόμματος.  Καθημερινά  αποδομείται το αφήγημα της "επιτυχημένης  Περιφερειακής Αρχής" . Πέρα των αντίπαλων συνδυασμών που υποστηρίζουν ότι, η κ. Καλογήρου, δεν έχει σημαντικό έργο  να παρουσιάσει , είναι και πολλά  πρώην δικά της στελέχη που καθημερινά  την απαξιώνουν.
 Η Ν.Δ., έχοντας προφανώς υπό όψιν μετρήσεις  κοινής γνώμης και διαπιστώνοντας τη συνεχιζόμενη αποδυνάμωση του συνδυασμού της κ. Καλογήρου , αποφάσισε να παρέμβει. ¨Έστησαν λοιπόν αυτή τη κομματική φιέστα, θυσιάζοντας , με  το σφιχτό κομματικό εναγκαλισμό, κάθε δυνατότητα  επίκλησης  ανεξαρτήτου αυτοδιοικητικού συνδυασμού. Το γεγονός αυτό πέρα των άλλων δυσκολεύει τη προσέλκυση υποψηφίων από άλλους πολιτικούς χώρους, ενώ κάνει δυσκολότερη τη ζωή εκείνων που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Μετά από αυτό  η κ. Καλογήρου     είναι  υποχρεωμένη να υιοθετήσει  τις θέσεις της Ν.Δ. και για το  μεταναστευτικό,  στο οποίο μέχρι τώρα "κρυπτόμενη" προσδοκούσε  να επιτύχει εκ νέου τη στήριξη ακροδεξιών στοιχείων.
Εμείς πιστεύουμε ότι με απειλές , διαγραφές και επικλήσεις για ενότητα η κ. Καλογήρου  είναι δύσκολο να διασωθεί.

Χωρίς πρόνοια για τον ντόπιο πληθυσμό.

Στο τελευταία συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας αναδείχτηκαν  δυο (2) σοβαρά προβλήματα που  δημιουργούν σοβαρές α...