25 Ιανουαρίου 2019


Η διάσπαση της Ν.Δ. βοηθά τον Παν. Χριστόφα.

Η διάσπαση των δυνάμεων της Ν.Δ., για την προσεχή εκλογική αναμέτρηση, στο χώρο  της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, πρέπει να θεωρείται  οριστική. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη συνεχιζόμενη  άρνηση  του κ. Κώστα Μουτζούρη , να κάνει πίσω στη διεκδίκηση της Περιφερειακής Αρχής. Αυτή η κατάσταση ασφαλώς και είναι προβληματική  για τους στόχους που έχει θέσει η Ν.Δ. για τις προσεχείς εκλογές. Έχοντας υιοθετήσει την αρχή, ότι  οποιοδήποτε πολιτικά συμπεράσματα θα προκύψουν μόνο από τις Περιφερειακές Εκλογές, έρχεται σε δύσκολη θέση στο Βόρειο Αιγαίο. 
Εδώ βεβαίως υπάρχει  εμπειρία, αφού δυο φορές κατά το παρελθόν είχαμε παρόμοια φαινόμενα.
Μόνο που αυτά συνέβησαν στο χώρο της Κεντροαριστεράς, που σήμερα καλύπτει ο συνδυασμός του κ. Π. Χριστόφα  και βεβαίως τα αποτέλεσμα υπήρξαν τραυματικά.
Η κατάσταση  αυτή τείνει να καταστήσει  εφικτό το στόχο του Π. Χριστόφα για είσοδό του στο δεύτερο γύρο. Η επιτυχία η όχι  θα εξαρτηθεί από την ικανότητά του να ενοποιήσει χώρο της Κεντροαριστεράς που σήμερα τον διακρίνει η πολυδιάσπαση και η προσπάθεια που  καταβάλλεται από τους  άλλους συνδυασμούς να εμβολίσουν το χώρο.


Χωρίς πρόνοια για τον ντόπιο πληθυσμό.

Στο τελευταία συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας αναδείχτηκαν  δυο (2) σοβαρά προβλήματα που  δημιουργούν σοβαρές α...