28 Φεβρουαρίου 2019

Παρεμβάσεις σε γήπεδα κατόπιν εορτής!!!!

Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο εγκρίθηκε η σύναψη πέντε (5) Προγραμματικών Συμβάσεων με το Δήμο Λέσβου. Αντικείμενο των Συμβάσεων είναι η χρηματοδότηση και εκτέλεση, για λογαριασμό του Δήμου Λέσβου,  αντίστοιχου αριθμού (5) παρεμβάσεων   σε διάφορα γήπεδα. Η απόφαση συγκέντρωσε την αποδοχή του Περιφερειακού Συμβουλίου, δεδομένου ότι οι περιφερειακοί σύμβουλοι  κατανοούν την ανάγκη βελτίωσης των αθλητικών υποδομών.  Η κριτική των συμβούλων της αντιπολίτευσης κυρίως εστιάστηκε στην επισήμανση : 
  • της  παντελούς έλλειψης τέτοιων παρεμβάσεων   κατά τη διάρκεια της πενταετούς (5) θητείας.
  • στο χρόνος που γίνονται οι ενέργειες , λίγο πριν τις εκλογές, δίνουν την εντύπωση ότι είναι  προεκλογικές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. 
  • στη δέσμευσης της επόμενης Περιφερειακής αρχής. 
Επειδή, των Περιφερειακών Αρχών που λήγει η θητεία, μεγαλύτερη αξία έχει ο απολογισμός του παραχθέντος του έργου, οφείλω να παρουσιάσω ορισμένες από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις , που έγιναν στο Δήμο Λέσβου από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή  Γιακαλή/Βερβέρη.


Η Επιτροπή για τη διαμόρφωση του ΤΑΡΛΑ συνεδριάζει.
Από τα εγκαίνια στην Αγιάσο.



Γήπεδο Μυτιλήνης (1)


Γήπεδο Μυτιλήνης (2)


Χωρίς πρόνοια για τον ντόπιο πληθυσμό.

Στο τελευταία συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας αναδείχτηκαν  δυο (2) σοβαρά προβλήματα που  δημιουργούν σοβαρές α...